Referenser

Det viktigaste för oss är att det vi gör åstadkommer verklig förändring hos våra kunder. Därför ser vi alltid till att vi får återkoppling i våra uppdrag. Här kan du läsa vad några av våra kunder säger om programmet Ledarskapsarenan.

Vad våra kunder säger…


– Linda Hafslund
Avdelningschef Geoteknik
WSP Samhällsbyggnad

“Jag rekommenderar alla att gå Ledarskapsarenan. I alla fall alla som vill bli bättre.”

Jag har haft förmånen att få gå coachprogrammet Ledarskapsarenan hos Day2Day Leadership. Jag har tidigare gått många ledarskapskurser av olika slag och känner att Ledarskapsarenan knyter ihop mycket av mina tidigare kunskaper på ett bra sätt, men framförallt så tror jag att programmet har lett mig in på rätt väg för att kunna förändras och förbättras. Det är inte en kurs som snabbt faller i glömska, utan ett program där jag verkligen upplever att jag steg för steg förstått att jag måste TÄNKA annorlunda för att GÖRA annorlunda. Jag rekommenderar alla, oavsett tidigare erfarenheter, att gå Ledarskapsarenan. I alla fall alla som vill bli bättre.

– Johan Wahlsten
Business Line Manager Service Division - Sweden, Denmark
Atlas Copco Compressor Technique Scandinavia

“Ledarskapsarenan har gett mig verktyg att utveckla mitt ledarskap utifrån mina styrkor.”

Ledarskapsarenan har givit mig värdefull insikt och verktyg att utveckla mitt ledarskap utifrån mina styrkor.

Jag får en energikick av min personliga ledartränares positiva attityd parat med hans djupa kunskap vilket hjälper mig i min dagliga gärning.


– Jarkko Havia
Manager Delivery Teams
ESAB GE R&D

“The Leadership Arena is a well structured, systematic tool that I will use for the rest of my career.”

The Leadership Arena is a well structured, systematic tool that I will use for the rest of my career. The training program was very motivating. I both got confirmation of how I shall be a leader and the acceptance to need coaching and help in becoming better at being my kind of a leader.

– Joakim Käpynen

Produktionschef


Skanska Asfalt och Betong AB


“Ledarskapsarenan är en komplett resa...“

Ledarskapsarenan är en komplett resa innehållande mental förberedelse, träning med coach, insikt om mig själv och min omgivning samt en hel del reflektion. Resultatet växer fram genom att praktisera kunskaperna i vardagen allt eftersom programmet löper på.